Σήμερα στα Γιάννενα η εκδήλωση για τον «Αγρότη της Χρονιάς»

on .

AGROTHS THS XRONIAS

• Στα Γιάννενα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο η εκδήλωση απονομής των βραβείων «Αγρότης της Χρονιάς 2020» που διοργανώνονται και φέτος από την εφημερίδα Agrenda για να επιβραβεύσουν πρόσωπα και πρωτοβουλίες με σύγχρονη επιχειρηματική αντίληψη, ζωηρή παρουσία και συνεισφορά στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και δράση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην ύπαιθρο.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Grand Serai, με ώρα έναρξης 10 το πρωί. 
Σε έναν τόπο με άμεση αναφορά στην κτηνοτροφική παραγωγή αλλά και με ζωηρή παρουσία σε τομείς όπως η μελισσοκομία και η αμπελουργία, ο «Αγρότης της Χρονιάς»  έρχεται να ξεδιπλώσει τις αρετές της ελληνικής γεωργίας και να αναδείξει λαμπρά παραδείγματα πρωταγωνιστών του αγροτικού γίγνεσθαι.  
Κεντρικός ομιλητής στη φετινή εκδήλωση του «Αγρότη της Χρονιάς»  θα είναι ο καθηγητής Giuseppe Pulina από το Πανεπιστήμιο του Sassari (Σαρδηνία).
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την  παρουσία του ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας. Ακόμα, εμπειρίες από τη δραστηριότητά του στην αγροτική παραγωγή θα μεταφέρει ο Ιρλανδός Παραγωγός John – Campbell Martin ο οποίος θα ταξιδέψει στη χώρα μας ειδικά γι’ αυτό το σκοπό.
Στη διάρκεια της Ημερίδας, επίλεκτα μέλη της επιστημονικής κοινότητας, στελέχη  του τραπεζικού τομέα, παράγοντες της αγοράς μηχανημάτων και τεχνοκράτες  από τον κλάδο των αγροτικών εφοδίων, κυρίως δε, καταξιωμένοι για τη δουλειά τους αγρότες και κτηνοτρόφοι θα κληθούν να αναπτύξουν ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες και να παρουσιάσουν συγκεκριμένα επιχειρηματικά projects. 
Η εκδήλωση θα κλείσει με την απονομή των τριών βραβείων:
- Αγρότης της Χρονιάς
- Κτηνοτροφική Εκμετάλλευση της Χρονιάς
- Συλλογική Προσπάθεια της Χρονιάς
Θα απονεμηθούν επίσης τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα και πρωτοβουλίες  με καταξιωμένη παρουσία και ιδιαίτερη συμβολή στα αγροτικά δρώμενα.  

Web Baner Antigoni