Τ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: Στον Δήμο διαιωνίζονται ακόμη οι ίδιες παθογένειες που τον κρατούν στο τέλμα

on .

tatiana

• Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης η παράταξη «Ιωάννινα_2023».
Χαιρετισμούς μέσω επιστολών απηύθυναν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κ. Τασούλας, και οι βουλευτές της Ν.Δ. κ.κ. Σταύρος Καλογιάννης, Μαρία Κεφάλα και Γιώργος Αμυράς.
Ιδιαίτερο μήνυμα απηύθυνε, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. Θ. Τζαρούχης, ο οποίος και παρευρισκόταν στην εκδήλωση.
Η επικεφαλής της παράταξης Τατιάνα Καλογιάννη, σε πολιτική ομιλία προς τα στελέχη της παράταξης δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι «Σήμερα, τον Δήμο μας τον διοικεί μία σύμπραξη παρατάξεων και διαφόρων συμπληρωμάτων χωρίς να έχει καταθέσει τι τις συνδέει. Ποιές οι αρχές τους, ποιό το πρόγραμμά τους, ποιά η κοινή τους κατεύθυνση;  
Αναρωτιέται, κάθε καλόπιστος παρατηρητής, ότι εάν ήταν τέτοιας έκτασης και πληρότητας η ταύτισή τους, ποιός ο λόγος της προεκλογικής διαφοροποίησής τους;».
Χαρακτήρισε προσχηματική την πρόσκληση του Μ. Ελισάφ για μετεκλογικό διάλογο με την παράταξή της, ενώ ανέφερε ότι «Σήμερα, 234 ημέρες μετά την εκλογική νίκη της παράταξης του δημάρχου και 143 ημέρες μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από την σύμπραξη, διαιωνίζονται, δυστυχώς για τον Δήμο, οι ίδιες παθογένειες που τον κρατούν στο τέλμα και στην απροσδιόριστη προοπτική για πολλά χρόνια».  
***
Το φλουρί κέρδισε η Κωνσταντίνα Στ. Μάντζιου, τοπική σύμβουλος Ιωαννίνων, το οποίο της επιφύλαξε την προσφορά των βιβλίων: Οι "25+1 ρετρό ιστορίες", και  «Οι ‘αποστάτες’, τα ρέντζελα και οι δήμαρχοι» των δημοσιογράφων Βαρβάρας Αγγέλη και Γιώργου Τσαντίκου.