Το ΕΚΔΔΑ θα επιμορφώσει προσωπικό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

on .

EKKDA PANEPISTHMIO 23 1 2020

• Την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στους φοιτητές και τους πολίτες επιδιώκει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζει έναν πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο διοίκησης.
Έχει ζητήσει λοιπόν τη βοήθεια του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), με το οποίο αναμένεται να υπογράψει ένα σύμφωνο συνεργασίας με στόχο την επιμόρφωση του προσωπικού του. 
Στο θέμα αναφέρθηκαν χθες, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν ο  Πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης και ο Πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ Διονύσιος Κυριακόπουλος (φωτό), ο οποίος βρέθηκε στα Γιάννενα με αφορμή την χθεσινή ημερίδα για τη «Νέα Πραγματικότητα στην Κυβερνοασφάλεια και την Κανονιστική Συμμόρφωση» που διοργάνωσε το ίδρυμα σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων.
Όπως τόνισε ο κ. Αλμπάνης, το Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης ασχολείται με την επιμόρφωση δημόσιων φορέων όπως το Πανεπιστήμιο και αυτό θα γίνει και εδώ. Από τη μεριά του ο κ. Κυριακόπουλος υποσχέθηκε πως «θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενός απ’ τα μεγαλύτερα ιδρύματα της χώρας, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει. Υπάρχουν νέοι τρόποι για να γίνεται η δουλειά όλων ευκολότερα και πιο γρήγορα, αρκεί να το θελήσουν και οι ίδιοι».