Στα Γιάννενα Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας

on .

festival kainotomia

• Εκδήλωση του Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας (Ioannina Science Festival) θα φιλοξενήσει εντός του 2020 η πόλη των Ιωαννίνων.

Πρόκειται για  έναν θεσμό, αλλά και ένα πολιτιστικό δρώμενο που αφορά την επιστήμη, την τεχνολογία, την καινοτομία και την τέχνη και έχει αφετηρία  την ελληνική πρωτεύουσα και φέτος  ταξιδεύει  εκτός  των ορίων της. 
Το 1o Ioannina Science Festival προσκαλεί φοιτητές κι άτομα από την πανεπιστημιακή κοινότητα, ανεξαρτήτου βαθμίδας, να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους στην Οργανωτική του Ομάδα.  Διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo», σε συνεργασία με ακαδημαϊκούς, ερευνητικούς φορείς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Η στελέχωση της οργανωτικής του ομάδας έχει ανάγκη από διορατικούς ανθρώπους με αγάπη για την επιστήμη και διάθεση ανιδιοτελούς συνεισφοράς στο σημαντικό σκοπό διάδοσης της επιστήμης και καινοτομίας! 
Για την υποβολή αιτήσεων διατίθεται ο σύνδεσμος: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSft6-VV8KukV5WqAXnUbqYTKOlrLTLEHMVjXwjmZusId1jTuw/viewform