Πίτα και ευχές για τη νέα χρονιά από την παράταξη «Γιάννενα Τώρα»

on .

GIANNENA TORA

• Με αθρόα συμμετοχή μελών και φίλων η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» έκοψε το περασμένο Σάββατο την πίτα της για τη νέα χρονιά. Η εκδήλωση έγινε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου «Olympic».
Ο Συντονιστής της Παράταξης Μιχάλης Φαρσαρώτας, ο Επικεφαλής της Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας και ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν για το νέο έτος. 
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Βαγγέλης Πήχας, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Νίκος Τσόλης, εκπροσωπώντας την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία». 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου Μαρία Τσολάκη, η Αντιπρόεδρος Ελένη Σιάση και ο Γραμματέας του ΤΕΕ Αλέξανδρος Λάμπρου.
Τυχερός της εκδήλωσης αναδείχτηκε ο κ. Πήχας που κέρδισε το φλουρί, το οποίο συνοδευόταν από ένα συμβολικό δώρο, ένα Smartwatch, δηλαδή ένα «έξυπνο ρολόι» που ταιριάζει σε πολίτες μιας «έξυπνης» πόλης.