Μαθητές και σύλλογοι τα «έψαλαν» στις Αρχές!

on .

KALANTA 2019 PERIFEREIA

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες «πλημμύρισαν» χθες, Παραμονή Χριστουγέννων, σπίτια, καταστήματα, αλλά και δημόσιες υπηρεσίες. 
Μαθητές, τοπικοί φορείς, η στρατιωτική μπάντα αλλά και σύλλογοι έψαλαν τα κάλαντα σε Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμους και αντάλλαξαν ευχές με τις τοπικές αρχές και τους πολίτες.
Στην Περιφέρεια 
Εορταστικό ήταν χθες το κλίμα στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου, καθώς, μεταξύ άλλων, το επισκέφτηκαν και έψαλαν τα κάλαντα στον Περιφερειάρχη το χορευτικό Τμήμα Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννίνων, οι μικροί του Λυκείου Ελληνίδων και η μπάντα της 8ης Μεραρχίας.
Στο Δημαρχείο Ιωαννίνων
Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν χθες στο Δημαρχείο Ιωαννίνων η χορωδία του στρατοπέδου «Κατσιμήτρου», το Λύκειο Ελληνίδων, η Φιλαρμονική και το Χορευτικό του Δήμου.
Στο Δημαρχείο Ζίτσας
Γιορτινή η ατμόσφαιρα χθες και στο Δημαρχείο Ζίτσας, στην Ελεούσα καθώς «πλημμύρισε» με χαρούμενες παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Τα κάλαντα έψαλλαν στο Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους και υπαλλήλους του Δήμου η χορωδία του στρατοπέδου  «Υπτγου Χαρ. Κατσιμήτρου» Περάματος, συνοδευόμενη από τη Λοχία Ευσταθία Αγορίτσα, καθώς και ομάδες παιδιών όλων των ηλικιών.
Ο Δήμαρχος Μιχ.  Πλιάκος, τους προσέφερε γλυκά, όπως προστάζει το έθιμο των ημερών και αντάλλαξε ευχές μαζί τους για καλές γιορτές με υγεία και πρόοδο. 
Στο Δημαρχείο Πωγωνίου
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλε στο Δημαρχείο Καλπακίου η χορωδία της 8ης ΕΑΝ, πιστή στην παράδοση των τελευταίων ετών. 
Τους άνδρες της 8ης ΕΑΝ υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Γκόγκος και οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Σιούτης και Νίκος Γαλίτσης που τους ευχαρίστησαν και τους ευχήθηκαν καλή θητεία.