Λήστεψε 50χρονο στο Σταυράκι συνελήφθη στο Πέραμα

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH

Οι συντονισμένες και μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη 32χρονου ημεδαπού για ληστεία σε βάρος 50χρονου ημεδαπού, στο Σταυράκι Ιωαννίνων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Ειδικότερα, ο δράστης διέρρηξε μονοκατοικία απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό και χρυσαφικά. Κατά τη διαφυγή του, έγινε αντιληπτός από τον 50χρονο που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι του, στον οποίο άσκησε σωματική βία, προκειμένου να διατηρήσει τα κλοπιμαία και να διαφύγει. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο Πέραμα Ιωαννίνων και τον συνέλαβαν.

Τον έπιασαν για απόπειρα κλοπής
• Χθες μετά τα μεσάνυκτα συνελήφθη στα Γιάννενα ένας ημεδαπός, διότι νωρίτερα επιχείρησε να εισέλθει σε πολυκατοικία με σκοπό την κλοπή.

Γυναίκα στην Άρτα έβγαλε σουγιά!
• Στην πόλη της Άρτας συνελήφθη μια γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεων της Νομοθεσίας περί Όπλων. Συγκεκριμένα η κατηγορούμενη με τη χρήση σουγιά τραυμάτισε στην τραχηλική χώρα έναν άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πωλούσε παράνομο καπνό στο κατάστημά του
• Για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα συνελήφθη στην Άρτα ένας αλλοδαπός. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε ότι κατείχε προς πώληση 15 συσκευασίες με καπνό μάσησης, συνολικού βάρους 7.775 γραμμαρίων, που δεν έφεραν  την ενδεικτική ταινία δασμολόγησης και φορολόγησης. 

Δικογραφία σε βάρος ανήλικου για κλοπή
• Από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 16χρονου ημεδαπού για κλοπή. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα ο ανήλικος εμπλέκεται σε κλοπή από αποθηκευτικό χώρο εταιρείας, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 14-10-2019 στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαιρεθήκαν τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν οι κλεμμένοι υπολογιστές και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.