Η έμπειρη δικηγόρος Μ. Τσολάκη στο «τιμόνι» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου

on .

TSOLAKH MARIA 19 6 19

• Η γνωστή δικηγόρος Μαρία Τσολάκη, αναλαμβάνει νέα Πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου. Το όνομά της είχε ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό για την συγκεκριμένη θέση και η σχετική απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, ήρθε για να το επιβεβαιώσει. 
Μαχόμενη δικηγόρος με ενεργή όμως ενασχόληση και εμπειρία στα κοινά, η κ. Τσολάκη έχει θητεύσει στην Αυτοδιοίκηση ως Νομαρχιακή και Περιφερειακή σύμβουλος, υπήρξε μέλος της Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου και του Πανεπ. Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ενώ ήταν και υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων με τη Ν.Δ. Πλέον αναλαμβάνει ένα πολύ κρίσιμο πόστο, καθώς το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας καλείται να διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα, όπως είναι το προσφυγικό, αλλά και οι ελλείψεις προσωπικού.

Η νέα Διοίκηση
Αναπληρωτής της κ. Τσολάκη τοποθετείται ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Χριστόφορος Μπέλλος. Την θέση της Α’ Αντιπροέδρου καταλαμβάνει η φιλόλογος Ελένη Σιάση με αναπληρώτρια την Αναστασία Βαγγελή, ενώ του  Β’ Αντιπροέδρου ο Κωνσταντίνος Γκίκας με αναπληρώτριά του τη Δέσποινα Καμπούρη.
Τα υπόλοιπα μέλη είναι: ο σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Γρηγόρης Μιχάλης, με αναπληρώτρια τη Γιαννούλα Γεωργούλη, η Μαργαρίτα Παπασάββα με αναπληρώτρια την Ελένη Σταμάτη, η Μαρία Σκανδάλη ως εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, με αναπληρωτή τον Σταύρο Κλεισούρη και η Ευδοκία Παππά ως εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου, με αναπληρωτή τον Ηλία Γεωργίου.
Η θητεία της νέας Διοίκησης είναι τριετής.