Τηλεμαραθώνιος Αγάπης από την ΕΡΤ για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»

on .

KIBOTOS PINAKIDA2

• Ολοήμερο αφιέρωμα – μαραθώνιο για την προβολή των δράσεων της «Κιβωτού του Κόσμου», διοργανώνει η ΕΡΤ μεθαύριο Δευτέρα με εκτενείς αναφορές και θεματικές ενότητες στις ενημερωτικές εκπομπές και στα δελτία Ειδήσεων του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.
Με ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία της «Κιβωτού του Κόσμου» -Χίο, Βόλο, Κόνιτσα και Πωγωνιανή- η ΕΡΤ θα ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για την πολυετή και πολυσχιδή δράση της Κιβωτού.
Το τηλεοπτικό αφιέρωμα της ΕΡΤ θα κορυφωθεί στις 5 μ.μ. στην ΕΡΤ1, με τον τετράωρο Τηλεμαραθώνιο για τη στήριξη του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου», τον οποίο θα παρουσιάσουν η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η Λένα Αρώνη, ο Θανάσης Αλευράς και ο Πάνος Μουζουράκης.
«Όπως γνωρίζετε στηριζόμαστε αποκλειστικά από την αγάπη του κόσμου και την δική σας και ως εκ τούτου ο τηλεμαραθώνιος είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσουμε ξανά το έργο μας και τις ανάγκες που προκύπτουν από αυτό», τονίζει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η Δ/ντρια της «Κιβωτού του Κόσμου» Ηπείρου Ανδριανή Θεοδωρακοπούλου.

***
Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου», μπορούν να καλέσουν από όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα στο 19828 (χρέωση 2,48 ευρώ / κλήση) ή να στείλουν μήνυμα στο 19828 (2,48 ευρώ / sms) ή να καλέσουν στο 901 11 170 170 (3,71 ευρώ / κλήση εντός δικτύου ΟΤΕ).