Σχέδιο για ίδρυση νέου Κ.Η.Φ.Η. στα Γιάννενα

on .

 pANOU

• Μια ακόμη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής Δημήτρης Πάνου, στο Κ.Η.Φ.Η. του Δήμου Ιωαννιτών, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Σοφία Τζιοβάρα.
Κατά την επίσκεψή τους, συνομίλησαν με το προσωπικό αλλά και τους ωφελούμενους της δομής. Ο Πρόεδρος ενημερώθηκε για την λειτουργία του Κ.Η.Φ.Η., τονίζοντας παράλληλα την σημαντικότητα και τα οφέλη που προσφέρει στους ηλικιωμένους που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν έτσι ώστε να επιτευχθεί μια αξιοπρεπής διαβίωση και βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Παράλληλα ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τονίζοντας ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση τους, καθώς και ότι θα γίνει άμεση πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού στο προσεχές διάστημα. Δήλωσε ακόμα ότι εξετάζεται η δυνατότητα ίδρυσης ενός νέου Κ.Η.Φ.Η. στην πόλη μας ώστε να εξυπηρετηθούν περισσότεροι ηλικιωμένοι.
Σε Παιδικούς Σταθμούς
Μία ακόμη επίσκεψη πραγματοποίησε χθες ο κ. Πάνου στον 5ο και στον 6ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Ιωαννιτών, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Θάνου Φωτεινή. Όπως τόνισε, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν μέσω της επιχορήγησης του προγράμματος που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την προσαρμογή των λειτουργούντων Δημοτικών Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης.