Σύλληψη αλλοδαπού στα Γιάννενα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

on .

NARKOTIKA 15 11 19

• Ένας αλλοδαπός συνελήφθη στα Γιάννενα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών ότι αποκρύπτει στην οικία του και διακινεί ναρκωτικές ουσίες, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, διότι σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 7 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 294,3 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Τρεις με χειροπέδες για κατοχή κάνναβης
• Τρία άτομα συνελήφθησαν στα Γιάννενα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας Έλληνας επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Παράλληλα, στο δόκανο των Αρχών έπεσαν άλλοι δύο αλλοδαποί στην κατοχή των οποίων επίσης βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Εξαπάτησαν ηλικιωμένη σε χωριό της Άρτας
• Μία ηλικιωμένη στους Αγίους Αναργύρους Άρτας εξαπάτησε ζευγάρι δραστών αποσπώντας της χρήματα, όμως δεν πρόλαβαν να τα χαρούν, καθώς η Αστυνομία τους εντόπισε. Οι δράστες πήγαν στους Αγίους Αναργύρους όπου η γυναίκα μπήκε στο σπίτι του θύματος και, προσποιούμενη την υπάλληλο της ΔΕΗ, έπεισε την ηλικιωμένη να της παραδώσει χρηματικό ποσό για να μη της κόψουν το ρεύμα! Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή παρέα με τον συνεργό της. Έπειτα από αναζήτηση, ο δράστης συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Μάλιστα, προέκυψε πως σε βάρος του εκκρεμούσε καταδίκη με ποινή φυλάκισης 13 μηνών και για τα αδικήματα της κλοπής και της απόπειρας απάτης.

Εξιχνιάστηκε κλοπή από μονοκατοικία
• Υπόθεση κλοπής σε μονοκατοικία στην Παντάνασσα Άρτας εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ένας άνδρας εμπλέκεται στην υπόθεση. Ο δράστης μπήκε στο σπίτι και αφαίρεσε χρήματα και χρυσαφικά. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.