Ικανοποιημένη η Ένωση Ξενοδόχων για το Καρδιολογικό Συνέδριο

on .

KARDIOLOGIKO

• Ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας καθηγητή Ιωάννη Γουδέβενο με αφορμή την επιτυχημένη διοργάνωση του 40ου Πανελληνίου Συνεδρίου Καρδιολογίας στην πόλη μας απευθύνει με επιστολή της η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων.
Η Ένωση κάνει λόγο για ένα συνέδριο πρωτόγνωρο για τα Γιάννενα, που, όπως επισημαίνει, ενθουσίασε τους επαγγελματίες του τουρισμού και τονίζει χαρακτηριστικά: «Με την επιμονή και την προσπάθεια τόσο την δική σας όσο και του πρώην προέδρου κ. Στέφανου Φούσα και του εψηφισμένου προέδρου κ. Ιωάννη Κανακάκη, καταφέρατε να φέρετε για πρώτη φορά στα χρονικά ένα τόσο μεγάλο συνέδριο στην πόλη μας, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη σας στις δυνατότητες φιλοξενίας της περιοχής καθώς και στις συνεδριακές της υποδομές».
Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει επίσης τη διοργανώτρια εταιρεία «Conferre S.A» σημειώνοντας πως «οι χιλιάδες σύνεδροι και επισκέπτες φύγανε από την πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις και θεωρούμε ότι θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του τόπου μας».