Μαζί με τα παιδιά είχαν και την ηρωίνη στο αυτοκίνητο!

on .

PERIPOLIKO MPLOKO EGNATIA

• Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς σ’ όλη την Ήπειρο η «μάχη» που δίνουν οι αστυνομικές Αρχές ενάντια στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών που επιμένουν στο παράνομο εμπόριο καθώς αποκομίζουν μεγάλα κέρδη απ’ αυτό.
Τελευταίο περιστατικό η σύλληψη ζευγαριού στην Εγνατία Οδό, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ηρωίνη, την οποία προόριζαν για πώληση! Μάλιστα, στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες υπήρχαν και δύο ανήλικα παιδιά!

Ηρωίνη και… παιδιά!
Στο ύψος του σταθμού διοδίων στο Δροσοχώρι επί της Εγνατίας Οδού άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνέλαβαν προχθές βράδυ έναν 38χρονο και μία 35χρονη οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ηρωίνης με σκοπό τη διακίνησή της.
Ειδικότερα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος και επέβαινε σε αυτό η 35χρονη, η οποία μάλιστα συνόδευε και τα δύο ανήλικα παιδιά της.
Ο έλεγχος στο όχημα έβγαλε… λαβράκι αφού βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, βάρους έξι γραμμαρίων.
Η όλη υπόθεση είχε και ένα πρωτόγνωρο για την περιοχή μας γεγονός.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 35χρονη, λίγο πριν τη σύλληψή της, αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, κατάπιες τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 2,7 γραμμαρίων!

Κάνναβη σε βαζάκια!
Άλλη μία σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών έλαβε χώρα στην Πρέβεζα. Αυτή τη φορά συνελήφθη ένας 46χρονος κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί εξαρτησιογόνων ουσιών», επειδή σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία γυάλινα βάζα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 23,2 γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητα πούδρας κάνναβης.