Στις κάλπες θα προσέλθουν και οι μηχανικοί Ηπείρου-Λευκάδας

on .

TEE TMHMA HPEIROY

• Στις κάλπες ετοιμάζονται να προσέλθουν οι μηχανικοί όλης της Ηπείρου και της Λευκάδας, προκειμένου να εκλέξουν στις 3 Νοεμβρίου τη νέα Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου / Παράρτημα Ηπείρου για την επόμενη τριετία.
Στις εκλογές αναφέρθηκε χθες σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο νυν Πρόεδρος του ΤΕΕ Ηπείρου Γιώργος Παππάς, ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Όπως είπε, έξι παρατάξεις θα διεκδικήσουν το τιμόνι του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Συνολικά θα στηθούν επτά κάλπες σε πέντε πόλεις, εκ των οποίων οι τρεις στα Γιάννενα και από μία σε Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Λευκάδα.
Όπως τόνισε ο κ. Παππάς, το ΤΕΕ στην περιοχή μας έχει 2.800 εγγεγραμμένα μέλη, όμως το νούμερο είναι πλασματικό και πρέπει να γίνει εκκαθάριση γιατί οι κατάλογοι δεν είναι ενημερωμένοι. Ενδεικτικά, έκανε γνωστό πως στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν 1.300 μηχανικοί!
Παράλληλα, απηύθυνε δημόσιο κάλεσμα στους μηχανικούς να συμμετέχουν στη διαδικασία, τονίζοντας πως όσο πιο μεγάλη είναι η συμμετοχή, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η νέα Διοίκηση του ΤΕΕ και πιο παραγωγική δουλειά θα κάνει.

Μίνι απολογισμός
Ο Γιώργος Παππάς προχώρησε και σε έναν σύντομο απολογισμό έργου απαντώντας ουσιαστικά σε αιτιάσεις επιμελητηριακής παράταξης που κατηγόρησε τη νυν Διοίκηση του ΤΕΕ Ηπείρου ότι υπήρξε άφαντη από τα τοπικά δρώμενα. Υπενθύμισε τη συμμετοχή του Παραρτήματος σε όλα τα στάδια αναστήλωσης της γέφυρας της Πλάκας, τις προτάσεις που κατέθεσε πέρυσι στο αναπτυξιακό συνέδριο Ηπείρου, τις θέσεις του για το Π.Δ. Λίμνης, ημερίδες που διοργάνωσε όπως εκείνη για τα απόβλητα των εκσκαφών και κατεδαφίσεων κλπ.
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ