300 εκπρόσωποι ΚΤΕΛ απ’ όλη τη χώρα συνεδριάζουν αύριο στα Γιάννενα!

on .

GKIKAS GRHGORHS KTEL

• Τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των λεωφορειούχων θα τεθούν στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Α.Ε. και ΚΤΕΛ που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο στα Γιάννενα.
Η συνέλευση, στην οποία αναμένεται να συμμετέχουν τριακόσιοι περίπου εκπρόσωποι των υπεραστικών ΚΤΕΛ από ολόκληρη την Ελλάδα, θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα γίνει σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Epirus Palace».
Σ’ αυτήν θα παραστούν ως εκπρόσωποι της κυβέρνησης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κων/νος Καραμανλής και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος, οι οποίοι και θα απευθύνουν χαιρετισμό. Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Ιωαννίνων Κων/νος Τασούλας.
Μάλιστα φέτος συμπληρώνονται 67 χρόνια προσφοράς των ΚΤΕΛ στην συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των πολιτών όλης της χώρας.

«Σε νέα εποχή…»
Ο οικοδεσπότης της Συνέλευσης της Ομοσπονδίας υπεραστικών ΚΤΕΛ Γρηγόρης Γκίκας σε δήλωσή του ανέφερε: «τα χρόνια που πέρασαν, τo Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων άντεξε στους κλυδωνισμούς, που προκάλεσε η οικονομική κρίση κι αυτό γιατί με το πέρασμα των χρόνων, χτίσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία και τους επιβάτες. Μας εμπιστεύονται για τις μετακινήσεις τους. Αυτή είναι η μεγαλύτερη “περιουσία” που αποκτήσαμε και δεν είμαστε διατεθειμένοι να την σπαταλήσουμε. Βαδίζουμε σε μια νέα εποχή, έχουμε γνώση, εμπειρία, διάθεση. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους των ΚΤΕΛ και θα τα καταφέρουμε».