Αποχώρηση του Φ. Τσουμάνη από τον ΟΚΠΑΠΑ με ευχαριστίες

on .

TSOUMANHS

• Ευχαριστίες προς κάθε κατεύθυνση για τη συνεργασία που υπήρξε στα χρόνια που διετέλεσε Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ απηύθυνε με δήλωσή του ο Φίλιππας Τσουμάνης, χθες λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, το οποίο στην Ημερήσια Διάταξή του είχε και τον ορισμό νέας Διοίκησης στον Οργανισμό. Μεταξύ άλλων τονίζει:
«Τα εννέα χρόνια που πέρασαν είχαμε όλοι μας –διοίκηση και εργαζόμενοι- έναν κοινό στόχο και δώσαμε έναν ωραίο αγώνα. Όλα όσα καταφέραμε ήταν αποτέλεσμα του σωστού προγραμματισμού, της καλής οργάνωσης, της συλλογικής προσπάθειας αλλά και της σκληρής δουλειάς όλων. Πιστεύουμε ότι πετύχαμε πολλά πράγματα στον τομέα της Κοινωνικής προστασίας και σήμερα μπορούμε και αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτελέσαμε». Στη συνέχεια ευχαριστεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους υπαλλήλους του Οργανισμού αλλά «και όλους τους συμπολίτες, τις τοπικές αρχές, τους φορείς και τις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν με πολλούς τρόπους τις δομές και το έργο μας. Ευχαριστούμε επίσης τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την καλή συνεργασία που είχαμε και την στήριξη που παρείχαν στο έργο μας».
Στη συνέχεια εύχεται «καλή θητεία και καλή δύναμη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο» για να καταλήξει:
«Τους αποχαιρετώ όλους με πολλή αγάπη και πάντα θα θυμάμαι με νοσταλγία αυτή την κοινή δημιουργική και ελπιδοφόρα πορεία των εννέα χρόνων του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.».