Συντάξεις και πολλά επιδόματα καταβάλλονται αυτή την εβδομάδα

on .

XRHMATA METRHMA

Εβδομάδα πληρωμών αυτή που μόλις ξεκίνησε, καθώς καταβάλλονται στους δικαιούχους συντάξεις και επιδόματα, που με τη σειρά τους βέβαια θα καλύψουν τακτικές και έκτακτες υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου πληρώνονται ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, επίδομα παιδιού, προνοιακά επιδόματα.
Η καταβολή των συντάξεων Οκτωβρίου από τους ασφαλιστικούς φορείς θα γίνει ως εξής:
ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις μεθαύριο, Τετάρτη.
Την ίδια μέρα (25 Σεπτεμβρίου) ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.
Δημόσιο, ΙΚΑ και ΝΑΤ θα τις πληρώσουν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.
Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Οκτωβρίου θα καταβληθούν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, ενώ το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.
Η τέταρτη δόση του επιδόματος παιδιού που αφορά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα καταβληθεί μεθαύριο, Τετάρτη.
Όσον αφορά το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), η πληρωμή Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι 31-08-2019 και έχει εγκριθεί) του προγράμματος προβλέπεται γίνει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.
Αναφορικά με το επίδομα ενοικίου (στέγασης) η πληρωμή της δόσης Σεπτεμβρίου για τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν μέχρι και την 31 Αυγούστου προβλέπεται γίνει επίσης την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.
Η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ των προνοιακών αναπηρικών και διατροφικών επιδομάτων προγραμματίζεται να γίνει -εκτός απροόπτου- μεθαύριο, Τετάρτη.