«Πλάτη» στήριξης στον Β. Τσίκαρη από τον ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείων Ιωαννίνων

on .

TSIKARHS BASILEIOS

• «Πλάτη» στήριξης στον βαλλόμενο Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Βασίλη Τσίκαρη βάζει με χθεσινή της ανακοίνωση η οργάνωση Νοσοκομείων Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας την ίδια «γραμμή» με εκείνον: Αποδίδει στη συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ «κρυφούς στόχους» για ιδιωτικοποίηση, υποστηρίζοντας πως μέσα από την καταγγελία της θέλει να ετοιμάσει το έδαφος για παραχώρηση υποστηρικτικού έργου σε ιδιώτες!
Ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει επίσης πως μέσω της ανακοίνωσης «στηρίζονται μηχανισμοί ρουσφετολογίας του ΠΓΝΙ», αλλά για την υπόθεση της πρόσληψης του υιού Τσίκαρη, είναι «αθωωτική» καθώς θεωρεί πως «σπιλώνονται χαρακτήρες και οικογένειες».
Επίσης γίνεται εκτενής αναφορά στο έργο της τωρινής διοίκησης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και γενικά του ΣΥΡΙΖΑ, επιτίθεται κατά προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά στο «δια ταύτα» δεν «ακουμπά» καν το έτερο ηθικό – πολιτικό θέμα της παραίτησης Τσίκαρη μετά την αλλαγή Κυβέρνησης. Αντίθετα αλαζονικά και άκρως επιθετικά, αναφέρει πως «δυστυχώς για αυτούς η Διοίκηση του ΠΓΝΙ θα παραμείνει μέχρι τον Απρίλιο του 2020»!