Μ. ΕΛΙΣΑΦ: Η καθαριότητα είναι ένα στοίχημα για όλους μας!

on .

APORRIMMATOFORO SKOYPIDIA

• Συνάντηση με τους εργαζομένους της καθαριότητας είχε χθες ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας και εργοταξίου Βαγγέλης Πήχας και Αριστείδης Παππάς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ζωγράφος.
Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι η καθαριότητα της πόλης αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή και το καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με την συνεργασία των εργαζομένων.
«Γνωρίζουμε ότι η δουλειά σας είναι πολύ δύσκολη. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας και από την πλευρά μας θα γίνει κάθε προσπάθεια για να λυθούν προβλήματα και να ενισχυθεί ο τομέας με όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή», τόνισε ο κ. Ελισάφ. «Η καθαριότητα είναι ένα στοίχημα για όλους μας. Πρέπει να το κερδίσουμε προς όφελος των πολιτών», υπογράμμισε ο Δήμαρχος.
Αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους εργαζόμενους, τους Προϊσταμένους και τον Διευθυντή της καθαριότητας είχε ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας όπου καταγράφηκαν οι ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν προκειμένου να επιλυθούν άμεσα. Ανάλογες συσκέψεις είχε με τους εργαζόμενους του εργοταξίου και ο Αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς, ο οποίος από την πλευρά του υπογράμμισε ότι η συνεργασία θα είναι συνεχής.