Πιάνουν δουλειά από Δευτέρα οι 47 νέοι υπάλληλοι του Δ. Ιωαννιτών στην καθαριότητα

on .

dimos

• Δουλειά πιάνουν από Δευτέρα οι 47 νέοι υπάλληλοι του Δήμου Ιωαννιτών στον τομέα καθαριότητας, σ’ ένα πολύ κρίσιμο πόστο, καθώς η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη σήμερα σε πολλά σημεία – και κυρίως στα εκτός κέντρου – είναι αποκαρδιωτική! Διαμαρτυρίες δημοτών φθάνουν καθημερινά στον «Π.Λ.» για την απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια και την δυσοσμία, ζητώντας από την Δημοτική Αρχή να κάνει τα αυτονόητα!
Οι νέοι υπάλληλοι που ορκίστηκαν χθες το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του απερχόμενου Δημάρχου Θωμά Μπέγκα και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Κωνσταντίνου Μπαμπασίκα, θα αναλάβουν καθήκοντα από μεθαύριο Δευτέρα, υπό τη νέα Δημοτική Αρχή του Μ. Ελισάφ.
Ο Θ. Μπέγκας τους ευχήθηκε καλή αρχή στα νέα τους καθήκοντα, τονίζοντάς τους ότι η υπηρεσία που αναλαμβάνουν είναι πολύ σημαντική και έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα όλων όσων ζουν ή επισκέπτονται το Δήμο Ιωαννιτών. «Εμείς χαιρόμαστε που σας καλωσορίζουμε σήμερα στο Δήμο Ιωαννιτών και που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τους απαραίτητους πόρους για να δημιουργηθούν αυτές οι 47 θέσεις εργασίας σε έναν δύσκολο και νευραλγικό τομέα του Δήμου, όπως είναι αυτός της καθαριότητας. Ο Δήμος Ιωαννίνων και ειδικά οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ λόγω των σημαντικών ελλείψεων. Μέχρι σήμερα έχουν υπερβάλει εαυτόν πολλές φορές για να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους αλλά με τη δική σας συμβολή είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπέγκας, για να καταλήξει ότι ο ίδιος και η παράταξή του, από τη θέση της αντιπολίτευσης πια, θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων για να υπερασπιστεί τα δίκαια αιτήματά τους.