Τους πήραν τα ναρκωτικά κατέσχεσαν και τα όπλα!

on .

NARKOTIKA OPLA 29 8 19

• Κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή είναι οι κατηγορίες για τις οποίες συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα στο Καναλλάκι Πρέβεζας και στην πόλη της Άρτας, ενώ στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας εντοπίστηκαν κρυμμένοι σάκοι με αρκετά κιλά χασίς.
Όλες οι υποθέσεις αυτές αποδεικνύουν με αδιαμφισβήτητο τρόπο ότι η διακίνηση ναρκωτικών καλά κρατεί σ’ όλη την Ήπειρο παρά τις επιτυχίες της Αστυνομίας κατά των διάφορων κυκλωμάτων.

Είχαν και όπλα…
Ξεκινώντας από το Καναλλάκι, οπλισμένος σαν… αστακός ήταν 53χρονος ο οποίος συνελήφθη επειδή είχε στη κατοχή του συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 289 γραμμαρίων. Παράλληλα, βρέθηκαν στην κατοχή του ένα πιστόλι διαμετρήματος 4 mm και μία καραμπίνα, όπλα για τα οποία δεν διέθετε τις σχετικές άδειες!
Στην ίδια κωμόπολη συνελήφθη επίσης ένας 31χρονος επειδή είχε στην κατοχή του πιστόλι διαμετρήματος 9 mm επίσης χωρίς άδεια, εννέα οβιδωτά φυσίγγια των 9 mm και συσκευασία με 0,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σάκοι με χασίς
Στο μεταξύ, προχθές εντοπίστηκαν από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε δύσβατη και θαμνώδη περιοχή στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας δύο ταξιδιωτικοί σάκοι και μία νάιλον σακούλα που περιείχαν επτά δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 61 κιλών. Τη σχετική προανάκριση διενεργεί η Δίωξη.
Τέλος, στην Άρτα συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, ένας 26χρονος και ένας 19χρονος επειδή βρέθηκε πάνω τους μικροποσότητα κάνναβης η οποία και κατασχέθηκε.