Λαϊκό γλέντι στην πλατεία έκανε το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

on .

ergatiko

• Με επιτυχία έγινε και φέτος, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, στην κεντρική πλατεία το γλέντι αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και των σωματείων.

Οι πολίτες ενημερώθηκαν για τα λαϊκά μαθήματα που κάνει και φέτος το Εργατικό Κέντρο για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών. Όπως ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό, η Παναγιώτα Γρηγοριάδου εκ μέρους των καθηγητών των Λαϊκών Μαθημάτων, «η προσφορά αυτή δεν έχει καμιά σχέση με τις κάθε λογής φιλανθρωπικές δράσεις, γιατί δεν αποσκοπεί μόνο στην ανακούφιση, αλλά κυρίως στην αγωνιστική αφύπνιση και διεκδίκηση της μόρφωσης και της ζωής που δικαιούνται οι εργάτες και τα παιδιά τους».
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ι. Νίκος Έξαρχος έκανε αναφορά στη νέα κυβέρνηση η οποία, όπως είπε, θέλει γρήγορα να ξεμπερδεύει με όσα δικαιώματα κρατήθηκαν με σκληρούς αγώνες μέσα στην κρίση, να ολοκληρώσει το καθεστώς εργασιακής ζούγκλας και πλήρους ελευθερίας των μεγαλοεργοδοτών να ξεζουμίζουν χωρίς κανένα εμπόδιο τους εργαζόμενους.
Κατά τη διάρκεια του γλεντιού έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, με τους τυχερούς λαχνούς να βρίσκονται αναρτημένοι στο site του Εργατικού Κέντρου: www.eki.com.gr