Αιτήσεις για σπουδές Υφαντικής στη Ριζάρειο Σχολή Μονοδενδρίου

on .

RIZAREIOS XEIROTEXNIKH SXOLH

• Την εισαγωγή 10 μαθητριών, για την κατάρτισή τους στην παραδοσιακή Ηπειρωτική λαϊκή τέχνη και συγκεκριμένα στην υφαντική τέχνη, ταπητουργία, κέντημα (μηχανής και χειρός), κοπτική ραπτική, και σε άλλες μορφές χειροτεχνίας, όπως διακοσμητικών ειδών, ανθοδετικής, ζωγραφικής και κοσμήματος, προκηρύσσει η Ριζάρειος Χειροτεχνική Σχολή Μονοδενδρίου για το σπουδαστικό έτος 2019–2020.
Αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικασία αξιολόγησης δύνανται να υποβάλλουν υποψήφιες Ελληνίδες, Χριστιανές Ορθόδοξες, συνοδευόμενες από τα κάτωθι δικαιολογητικά: 1. Αντίγραφο απολυτηρίου Γυμνασίου. 2. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα. 3. Πιστοποιητικό γέννησης ή φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας. 4. Ατομικά Δελτία Υγείας εφ’ όσον γίνει δεκτή για φοίτηση έως την έναρξη του σπουδαστικού έτους. 5. Υπεύθυνη δήλωση αποδοχής των κανόνων λειτουργίας της Σχολής και του Οικοτροφείου.

Η φοίτηση
Η φοίτηση για τις καταρτιζόμενες είναι διετής. Υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης των καταρτιζομένων με το λεωφορείο της Σχολής από και προς Ιωάννινα. Για όσες κατάγονται από άλλες περιοχές της Ελλάδος υπάρχει δυνατότητα δωρεάν φιλοξενίας (σίτιση – διαμονή) στο οικοτροφείο της Σχολής στο Μονοδένδρι.
• Αιτήσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της Ριζαρείου Χειροτεχνικής Σχολής, www.rizarios.eu στο πεδίο ΝΕΑ/Ανακοίνωση-Προκήρυξη και γίνονται δεκτές έως και 16 Σεπτεμβρίου στη διεύθυνση: Ριζάρειος Χειροτεχνική Σχολή Μονοδενδρίου, Μονοδένδρι Ζαγορίου 440 07 Ιωάννινα ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26530-71382, 26530-71311, 26530-71573, 26530-71119 (καθημερινές και από ώρα 09:00 – 16:00).