Επίσημη πρώτη χθες για το νέο πάρκινγκ του «Χατζηκώστα»!

on .

XATZHKOSTA PARKINK

• Νοσηλευτικά ιδρύματα όπως το «Χατζηκώστα» που εξυπηρετούν ετησίως εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες από την ευρύτερη περιοχή, έχουν ανάγκη, για να αποφεύγεται η ταλαιπωρία του κόσμου, οργανωμένων και μεγάλων χώρων στάθμευσης.
Από αυτή την άποψη, το νέο σύγχρονο πάρκινγκ του «Χατζηκώστα» που εγκαινιάστηκε επίσημα χθες και έχει αποδοθεί ήδη προς χρήση στους εργαζόμενους και τους επισκέπτες του ιδρύματος, αποτελεί αναγκαία υποδομή. Το έργο υλοποιήθηκε μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες και καθοριστική υπήρξε η συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου.
Τα εγκαίνιά του έκαναν χθες ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βαγγέλης Καρβούνης, ενώ παραβρέθηκαν στελέχη της Διοίκησης του ιδρύματος και αρκετοί εργαζόμενοι σ’ αυτό.
Ο Αλέκος Καχριμάνης
«Σε δύσκολες εποχές, όπως αυτές που διανύουμε, αν δεν είμαστε όλοι μαζί δε γίνεται τίποτα. Κι αυτό είναι κέρδος για τον τόπο. Είμαστε υπέρ των συνεργασιών και γι’ αυτό όποιος φορέας ζητάει τη συνδρομή της Περιφέρειας, του τη δίνουμε», τόνισε ο Αλέκος Καχριμάνης κατά τα εκγαίνια του νέου χώρου στάθμευσης του «Χατζηκώστα».
Όπως πρόσθεσε, «έχουμε υποχρέωση να στηρίζουμε όποια δημόσια δομή υπάρχει στον τόπο μας. Έχουμε στηρίξει σε πολλές περιπτώσεις το ‘Χατζηκώστα’, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, τα Νοσοκομεία Άρτας, Πρέβεζας, αλλά και το ΤΕΠ Φιλιατών, έχουμε στηρίξει τα Κέντρα Υγείας και είμαστε ανοιχτοί για κάθε προσπάθεια που γίνεται. Αυτά δε γίνονται από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα αλλά από το Πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων, από εθνικούς πόρους. Δηλαδή αφαιρούμε ποσά που θα δουλεύαμε μόνοι μας και τα βάζουμε όπου γίνεται κάτι χρήσιμο».
Ο κ. Καχριμάνης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Διοικητή Βαγγέλη Καρβούνη για την πρωτοβουλία και τη συνεργασία που είχε μαζί του αλλά και τον ανάδοχο του έργου για την καλή δουλειά που έκανε.
Ο Βαγγ. Καρβούνης
Από την πλευρά του ο κ. Καρβούνης χαρακτήρισε το νέο χώρο στάθμευσης ως ένα έργο – σταθμό για το «Χατζηκώστα», από τα μεγαλύτερα που έγιναν τα τελευταία χρόνια στο ίδρυμα, το οποίο, όπως είπε, αποτελούσε αίτημα από ετών όλων των εργαζομένων. «Δίνουμε ένα καθημερινό άνισο αγώνα όλοι όσοι είμαστε στο Νοσοκομείο σε δύσκολες οικονομικές περιόδους», τόνισε χαρακτηριστικά και ευχαρίστησε την Περιφέρεια και προσωπικά τον κ. Καχριμάνη για τη στήριξη και τη συνεργασία.