Θα υπολειτουργεί η αγορά τα Σάββατα στα Γιάννενα

on .

AGORA GIANNENA KALOKAIRI 2

• Μπορεί να διανύουμε περίοδο θερινών εκπτώσεων, όμως η αγορά ακόμη δεν έχει «ζεσταθεί», καθώς ο τζίρος εξακολουθεί να είναι καθηλωμένος.
Η κίνηση που κατά διαστήματα παρατηρείται στους εμπορικούς δρόμους, δυστυχώς για τους μικρομεσαίους δεν μεταφράζεται σε ευρώ, αφού πολλοί καταναλωτές προς το παρόν αρκούνται στην έρευνα αγοράς, αναμένοντας ίσως μεγαλύτερες προσφορές, οι οποίες συνήθως γίνονται προς το τέλος της σεζόν.
Στο μεταξύ, με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων από σήμερα ξεκινά και το καλοκαιρινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, σύμφωνα με το οποίο τα Σάββατα (αρχής γενομένης από σήμερα) μέχρι τις 24 Αυγούστου τα καταστήματα θα παραμένουν κλειστά!
Βέβαια, πρόκειται για μια απόφαση προαιρετική, γι’ αυτό και δεν τηρείται από το σύνολο των καταστηματαρχών της πόλης, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες τους και πώς θα δουλέψουν τις επιχειρήσεις τους. Στην πράξη λοιπόν αρκετά μαγαζιά αναμένεται ν’ ανοίξουν κανονικά και σήμερα, όπως και τα υπόλοιπα Σάββατα του καλοκαιριού.
Όσον αφορά το καθημερινό ωράριο: Δευτέρα και Τετάρτη θα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ., ενώ Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.