Στην Πρέβεζα συνελήφθη δραπέτης των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας

on .

PERIPOLIKO

Ήταν καταδικασμένος σε δεκαετή κάθειρξη
• Στην Πρέβεζα εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Διαχείρισης Μετανάστευσης αλλοδαπός δραπέτης από τις Αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας. Ο 50χρονος συνελήφθη κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε πως είχε παραβιάσει τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί τον περασμένο Μάϊο. Ο δραπέτης ήταν σκληρός- όπως προέκυψε από την καταδίκη του – κακοποιός καθώς, από το Εφετείο Ιωαννίνων, του είχε επιβληθεί κάθειρξη δέκα ετών για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα. Σημειώνεται ακόμη ότι ο 50χρονος στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ αρχικά δήλωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας. Ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρέβεζας, προκειμένου να του ασκηθεί δίωξη και να επιστρέψει στη φυλακή.

18χρονος αλλοδαπός  με χασίς στα Γιάννενα
• Χθες μετά τα μεσάνυχτα συνελήφθη στα Γιάννενα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ένας 18χρονος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 11 γραμμαρίων.

Δικογραφία σε βάρος δυο νεαρών για κλοπές μοτοποδηλάτων
• Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών (ενός 19χρονου και ενός 15χρονου ανηλίκου) καθώς και σε βάρος ενός αλλοδαπού, για το αδίκημα της κλοπής τροχοφόρων.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται -κατά περίπτωση- σε κλοπές δύο δικύκλων μοτοποδηλάτων, που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και τα οποία ήταν σταθμευμένα στην πόλη των Ιωαννίνων.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα μοτοποδήλατα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.

Μια σύλληψη στην  Πρέβεζα για ηχορύπανση!
• Σε παραλιακή περιοχή της Πρέβεζας συνελήφθη ένας 30χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.