Επανεμφάνιση» Τ. Καλογιάννη σε συνάντηση με Μ. Ελισάφ

on .

dimarxio

• Εκεί που μετεκλογικά σχεδόν είχαν χαθεί τα… ίχνη της, εμφανίστηκε η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη! Συγκεκριμένα χθες βράδυ εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας για τη συνάντηση που είχε με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μωϋσή Ελισάφ- μετά από δική του πρόσκληση όπως αναφέρει- με αντικείμενο το βαθμό συνεργασίας που μπορεί να έχουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η συνάντηση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ενώ αν και αυτή έγινε με πρωτοβουλία του κ. Ελισάφ, η ανακοίνωση εκδόθηκε από την κ. Καλογιάννη, η οποία μάλιστα τονίζει ακόμη πως στη συνάντηση παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της Δημοτικής της Ομάδας, κίνηση που επιδέχεται αρκετών ερμηνειών.
Η κ. Καλογιάννη- σύμφωνα με την ανακοίνωσή της- διαβεβαίωσε το νέο Δήμαρχο ότι πρόθεσή της είναι να μην παρακωλύσει διαδικασίες που εξυπηρετούν την ομαλή διοίκηση του Δήμου και κυρίως την καθημερινότητα των πολιτών, αποφεύγοντας να ξεκαθαρίσει δημόσια αν θα συμπορευτεί ή απλά θα στηρίζει κατά περίπτωση τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής.
Τέλος δεν παραλείπει να αναφέρει πως η ίδια και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοί της, «ευχαρίστησαν τον κ. Ελισάφ για την ευκαιρία που τους δόθηκε να επικοινωνήσουν με τον ίδιο και τα μέλη της παράταξής του που τον συνόδευαν».
Η συνάντηση πάντως και ειδικά η συνεργασία των δύο παρατάξεων δεν φαίνεται να είναι και εύκολη υπόθεση, καθώς για την κ. Καλογιάννη είναι νωπές ακόμη οι εντυπώσεις που είχαν σχηματιστεί προεκλογικά για στενότερες σχέσεις με τον απερχόμενο Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα, οι οποίες ενισχύθηκαν από τη συνάντηση που είχε μαζί του τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές. Ο χρόνος πάντως θα δείξει τελικά προς τα πού και πως γέρνει η πλάστιγγα.