Απόπειρα κλοπής τσάντας στο Δρέπανο

on .

PORTOFOLI KLOPH PORTOFOLAS

• Την τσάντα λουόμενης στην παραλία Δρεπάνου επιχείρησε να αρπάξει 50χρονος αλλοδαπός έγινε αντιληπτός όμως από την κάτοχό της και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε έρευνα της Αστυνομίας και πολύ σύντομα εντοπίστηκε και συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε στερούνταν και ταξιδιωτικά έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα, κατηγορία η οποία προστέθηκε στη δικογραφία μαζί με αυτή της απόπειρας κλοπής.

Είχε κλέψει 97χρονο στο Ελευθεροχώρι Δωδώνης
Ταυτοποιήθηκε ο απατεώνας δήθεν υπάλληλος της ΔΕΗ
• Ο απατεώνας που είχε εμφανιστεί τον περασμένο Οκτώβριο σε 97χρονο στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Δωδώνης ως υπάλληλος της ΔΕΗ, για να του κλέψει στη συνέχεια όλα τα χρήματα, ταυτοποιήθηκε μετά από πολύμηνες και συστηματικές έρευνες του Α.Τ. Δωδώνης. Πρόκειται για έναν 46χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή. Παράλληλα η προανάκριση συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του ίδιου ατόμου και σε άλλες παρόμοιες απάτες.
Ο 46χρονος εμφανίστηκε στον 97χρόνο λέγοντας πως είναι υπάλληλος της ΔΕΗ και με πρόφαση τον κίνδυνο πρόκλησης βραχυκυκλώματος ή πυρκαγιάς τον έπεισε να συγκεντρώσει τα χρήματά του σε σημείο του σπιτιού για την προστασία τους κατά τη διάρκεια των υποτιθέμενων εργασιών. Η συνέχεια ήταν εύκολη, καθώς αποσπώντας την προσοχή του ηλικιωμένου, κατάφερε να του πάρει και να τραπεί σε φυγή.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί επειδή…
Είχαν εκκρεμότητες με  την Ελληνική Δικαιοσύνη
• Δύο συλλήψεις αλλοδαπών με εκκρεμότητες με την Ελληνική Δικαιοσύνη έγιναν το τελευταίο 24ωρο στην Ήπειρο.
Συγκεκριμένα στην Πυρσόγιαννη συνελήφθη 44χρονος, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα, σε βάρος του οποίου όπως διαπιστώθηκε εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Στους Φιλιάτες συνελήφθη 39χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πατρών και καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για παραβάσεις του Νόμου περί αλλοδαπών.