Δύο στο… δόκανο με ηρωίνη και χασίς!

on .

NARKOTIKA 7 7 19

Συνελήφθησαν στην Ε.Ο. Πρέβεζας - Ιωαννίνων

• Ηρωίνη και κάνναβη μετέφεραν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι έπεσαν στο «δόκανο» της Δίωξης Ναρκωτικών Πρέβεζας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί εξαρτησιογόνων ουσιών».
Οι δυο διακινητές, ηλικίας 44 και 42 ετών, συνελήφθησαν προχθές μετά τα μεσάνυκτα, στο 25ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων, στο ύψος του Λούρου, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πρέβεζας. Επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και στην κατοχή του 44χρονου βρέθηκε, επιμελώς κρυμμένη στο εσωτερικό των ρούχων του, μία συσκευασία με ηρωίνη, σε μορφή βράχου, βάρους 18,5 γραμμαρίων, ενώ πάνω στον 42χρονο εντοπίστηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Έκλεβε πουλερικά από αγρόκτημα στην Άρτα
• Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής από αγρόκτημα, στους Αγίους Αναργύρους Άρτας. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 36χρονος άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος δράστης, μέσα σε χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων περίπου, αφαίρεσε τμηματικά… πουλερικά από αγρόκτημα ιδιοκτησίας 67χρονης γυναίκας.

Άλλος με πλαστό διαβατήριο κι άλλος χρωστούσε ποινή
• Συνελήφθη βραδινές ώρες στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 26χρονος αλλοδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχε διαβατήριο, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου.
• Στο μεταξύ, πάλι στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη ένας δεύτερος αλλοδαπός 37 ετών, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Η οδηγός είχε πιει λίγο… παραπάνω!
• Μία 28χρονη γυναίκα συνελήφθη νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην Πάργα, από αστυνομικούς του Τμήματος Φαναρίου, επειδή σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.