Με θέμα την ελιά το 3ο Συμπόσιο Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου

on .

LADI ELIES

• Θεματικό άξονα την ελιά και ειδικότερα τη λακκιώτικη ελιά, θα έχει φέτος το 3ο Συμπόσιο Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου, το οποίο θα διοργανωθεί το διήμερο 27-28 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του πρώην 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεσπρωτικού.
Διοργανωτές, όπως κάθε χρόνο, θα είναι ο Δήμος Ζηρού, τον Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος πρ. Δήμου Θεσπρωτικού και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
Από τους διοργανωτές καλούνται τα μέλη των Συλλόγων και Φορέων της ευρύτερης περιοχής της Δ.Ε. Θεσπρωτικού, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Ζηρού, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 3ο Συμπόσιο Γαστρονομίας, σε συνάντηση η οποία θα γίνει την Τρίτη 9 Ιουλίου και ώρα 10 το πρωί σε αίθουσα του κτιρίου του πρώην 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεσπρωτικού.
Επίσης καλούνται οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων και οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο 3ο Συμπόσιο Γαστρονομίας για να εκθέσουν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους να υποβάλουν αίτημα συμμετοχής (όνομα και τηλέφωνο), το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 12 Ιουλίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 26833-60600.