ΑΡΤΑ: Δημοπρατείται το έργο ύδρευσης στην Γραμμενίτσα

on .

GRAMMENITSA

• Μέχρι και τις 19 Ιουλίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις προσφορές τους για την κατασκευή του έργου της Ύδρευσης υψηλής ζώνης της Τοπικής Κοινότητας Γραμμενίτσας (Α’ φάση). Η μελέτη για το έργο εκπονήθηκε από την ΔΕΥΑ Άρτας, ενώ ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 620.000 ευρώ (χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος) και με την ολοκλήρωσή του αναμένεται να επιλύσει σημαντικά προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή της Γραμμενίτσας.
Το έργο αφορά στον εξορθολογισμό της διαχείρισης της ύδρευσης με πόσιμο νερό των Τ.Κ. Γραμμενίτσας και Βλαχέρνας του Δήμου Αρταίων. Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στη δεξαμενή – αντλιοστάσιο στον Άγιο Νεκτάριο, στις δεξαμενές στην περιοχή Λάκκες και στο εξωτερικό υδραγωγείο που τις εξυπηρετεί.
«Τα έργα ύδρευσης αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα για εμας, καθώς έχουν άμεση σχέση με την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, ενώ δίνουμε διαρκώς βαρύτητα στις υποδομές που διευκολύνουν και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.