Δυο συλλήψεις χθες στην Ελεούσα για χασίς και ηρωίνη

on .

NARKOTIKA 26 6 2019

• Στην περιοχή της Ελεούσας Ιωαννίνων συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι δύο άτομα (ένας 27χρονος ημεδαπός και ένας 32χρονος αλλοδαπός), οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση και κατοχή ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα οι δυο άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κατελήφθησαν να εναποθέτουν σε σημείο του δρόμου, ένα δέμα που, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1 κιλού και 50 γραμμαρίων.
Σημειώνεται ότι το περιστατικό αντιλήφθηκε αστυνομικός του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, που βρισκόταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας, ενώ οι δράστες ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν άμεσα από κοινού με προστρέξαντες αστυνομικούς της Υπηρεσίας του.
Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
• δέμα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1.050 γραμμαρίων,
• μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 1 γραμμαρίου,
• το χρηματικό ποσό των 205 ευρώ,
• τρία κινητά τηλέφωνα.
Άλλες συλλήψεις
Σε άλλη περίπτωση στα Γιάννενα συνελήφθη ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε μία συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 7,8 γραμμαρίων και μια συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους 0,9 γραμμαρίων.
Στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Αντιρρίου (στο ύψος του Κρυφοβού) συνελήφθη ένας 28χρονος αλλοδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.