Πυρπόλησε το αυτοκίνητο 41χρονης και συνελήφθη

on .

PERIPOLIKO

• Για εμπρησμό του αυτοκινήτου 41χρονης συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στα Γιάννενα ένας 45χρονος ημεδαπός. Ο συλληφθείς φέρεται να έβαλε φωτιά στο Ι.Χ., με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του.
H πυρκαγιά κατασβέστηκε από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφθασε στο σημείο.
Μετά από σχετική καταγγελία του συμβάντος στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης εντόπισαν λίγο αργότερα, στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, τον 45χρονο να επιβαίνει σε αυτοκίνητο και τον συνέλαβαν.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μπιτόνι με βενζίνη, τέσσερα μπουκάλια με φωτιστικό οινόπνευμα, σωλήνας για την εισαγωγή της βενζίνης και αναπτήρας. Μάλιστα σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 45χρονο, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Βέβαια, από το χθεσινό αστυνομικό δελτίο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και υποθέσεις ναρκωτικών.
• Η πρώτη αφορούσε την σύλληψη ενός 18χρονου αλλοδαπού στα Γιάννενα στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4,7 γραμμαρίων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει ο νεαρός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
- εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 404,5 γραμμαρίων,
- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
- πληθώρα νάιλον συσκευασιών, για την κατανομή και αποθήκευση ναρκωτικών.
• Και πάλι στα Γιάννενα το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ηλικίας 28, 21 και 21 ετών, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν: δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 2,8 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 2,6 γραμμαρίων, και ένα ναρκωτικό χάπι.
• Στο 55ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Άρτας συνελήφθη ένας 19χρονος ημεδαπός διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη ινδική κάνναβη, βάρους 2,8 γραμμαρίων.