Έως την Παρασκευή οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

on .

PAIDIKOS STATHMOS 2

• Έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου γίνεται η υποβολή αιτήσεων για τις εγγραφές κι επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για τη σχολική χρονιά 2019-2020.
«Ωφελούμενοι» του προγράμματος είναι τα παιδιά (βρέφη-νήπια) των δικαιούχων του ΟΑΕΔ από οκτώ μηνών (την 1η Σεπτεμβρίου 2019) έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, σύμφωνα με την κοινή απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Οικονομικών.
Η λειτουργία των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους, επί πέντε ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το ωράριο λειτουργίας των σταθμών ξεκινά στις 06:45 και τελειώνει στις 16:00. Η φιλοξενία των βρεφών-νηπίων είναι δωρεάν.
Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, οι γονείς-κηδεμόνες των βρεφών-νηπίων, για να υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς σταθμούς τις εργάσιμες ημέρες, από τις 9.00 μέχρι τις 14.00. Στα Γιάννενα βρίσκεται στην οδό Τσακάλωφ 10 (τηλ.: 26510 74776).
• Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση www.oaed.gr.