Στο Πανεπιστήμιο το 3ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών

on .

PANEPISTHMIO IOANNINON

• Το 3ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών θα πραγματοποιηθεί από 30 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με συνδιοργανωτές το Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (HELGRAMED) και το Σύνδεσμο Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος (FESPA Hellas), με την υποστήριξη της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο Αναπληρωτής Πρύτανη Καθηγητής Μηνάς Πασχόπουλος και μέλη ο επιστημονικός συνεργάτης του Μουσείου Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών Δρ. Γεώργιος Βλάχος, ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Φιλολογίας Σταμάτης Μερσινιάς, ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας Νίκος Αναστασόπουλος, ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης Χριστόδουλος Γκαλτέμης, και ο Πρόεδρος της HELGRAMED Δρ. Μάριος Τσιγώνιας.
Τα προσφερόμενα εργαστήρια είναι Μεταξοτυπία, Βιβλιοδεσία, Χαλκογραφία, Φωτογραφία και Υβριδικές εκτυπώσεις και διαχείριση χρώματος. Οι θέσεις του θερινού εργαστηρίου είναι 45 συνολικά ενώ για κάθε εργαστήριο υπάρχει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων των 10 ατόμων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του Βιβλίου Γραφικών Τεχνών που έχει αναλάβει τις Δημόσιες Σχέσεις του Θερινού Εργαστηρίου (υπεύθυνη η κ. Μαρία Αντωνοπούλου διαθέσιμη τις εργάσιμες ημέρες από 9:00 – 14:00 στο 210 9930324). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας που θα αποδεικνύεται από την ημερομηνία αποστολής του αιτήματος συμμετοχής.