Συνεχίζει περιοδείες και επαφές η Τατιάνα Καλογιάννη

on .

TATIANA 9 5 2019

• Συνεχίζει τις περιοδείες της η υποψ. Δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα_2023». Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά των Σεισμοπλήκτων και περιόδευσε στα καταστήματα της εκεί περιοχής, συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών – Εκμεταλλευτών Περιπτέρων Νομού Ιωαννίνων και συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Διευθυντή ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας καθώς και με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας.
Επίσης πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Α.Π.Σ.Ι. ΠΙΝΔΟΣ, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ανδρέα Δημητρίου και μέλη του Δ.Σ.. Ακολούθησε συζήτηση για τις προοπτικές αλλά και τα προβλήματα της πτηνοτροφίας, δεδομένου ότι ο νομός Ιωαννίνων έχει τη μεγαλύτερη πτηνοτροφική παραγωγή της χώρας.
***
Στο μεταξύ, προχθές η Τ. Καλογιάννη συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη, στα πλαίσια της παρουσίας του στα Γιάννενα, με τον οποίο συζήτησε για θέματα του Δήμου Ιωαννιτών.