Δυο συλλήψεις στα Γιάννενα για διακίνηση χασίς και ηρωίνης

on .

NARKOTIKA

• Ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στα Γιάννενα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο νεαρός κατέχει στο σπίτι του και διακινεί ναρκωτικά, εντοπίστηκε και συνελήφθη, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 32,2 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 1,6 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 185 ευρώ καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 266,5 γραμμαρίων.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας συνελήφθη και ένας 42χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες επρόκειτο να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Εξιχνιάστηκε κλοπή στον ΤΟΕΒ Βλαχέρνας
• Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής, που έγινε από υπαίθριες εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) στην Βλαχέρνα Άρτας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, ηλικίας 28 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε η σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο δράστες, βραδινές ώρες αφαίρεσαν τέσσερις μεταλλικούς κρουνούς άρδευσης.
Στο πλαίσιο ερευνών, βρέθηκαν κρυμμένα σε αγροτεμάχιο στην περιοχή του Πέτα Άρτας, τα κλοπιμαία, τα οποία και αποδόθηκαν στον Οργανισμό.

Τον απασχολούσε παράνομα σε κτηνοτροφική μονάδα…
• Σε χωριό του Δήμου Δωδώνης συνελήφθησαν ένας 50χρονος ημεδαπός και ένας 20χρονος αλλοδαπός, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπού και παράνομης εισόδου και εργασίας στη χώρα.
Συγκεκριμένα, ο 50χρονος απασχολούσε παράνομα σε κτηνοτροφική του μονάδα τον 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία.