Επένδυση 2 εκατ. για το νέο Ηπειρώτικο Στραγγιστό γιαούρτι από την ΔΩΔΩΝΗ!

on .

DODONH GIAOYRTI HPEIROTIKO

• Ένα νέο προϊόν που έχει μπει δυναμικά στην αγορά των γαλακτοκομικών λανσάρει η κορυφαία Ηπειρωτική Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη». Ο λόγος για το νέο «Ηπειρώτικο Στραγγιστό» γιαούρτι, εμπνευσμένο από παραδοσιακή Ηπειρώτικη συνταγή, που απαντά στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.
Το εντυπωσιακό είναι ότι για την παραγωγή του συγκεκριμένου προϊόντος, η Γαλακτοβιομηχανία προχώρησε στη δημιουργία ειδικής γραμμής παραγωγής στις εγκαταστάσεις της στα Γιάννενα, πραγματοποιώντας μία επένδυση της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ!
Το ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό είναι ένα προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία, πλούσια γεύση και μοναδική υφή. Παράγεται από 100% Ηπειρώτικο φρέσκο γάλα, το οποίο συλλέγει καθημερινά η ΔΩΔΩΝΗ από 60 επιλεγμένες φάρμες της Ηπείρου, τις οποίες υποστηρίζει τεχνικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το νέο ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό – πλήρες και ελαφρύ με 2% λιπαρά, είναι διαθέσιμο στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα.

Δηλώσεις Μιχ. Παναγιωτάκη
Σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής CEO της εταιρείας Μιχάλης Παναγιωτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το νέο στραγγιστό γιαούρτι, το ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες, καθώς παράγεται αποκλειστικά από 100% ποιοτικό, ηπειρώτικο γάλα ημέρας. Στόχος μας στη ΔΩΔΩΝΗ για το μέλλον, είναι να συνεχίσουμε να διερευνούμε τη συνολική κατηγορία των γιαουρτιών μας, ώστε να ικανοποιούμε πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών εντός κι εκτός συνόρων».