Διακρίσεις στο διαγωνισμό ρομποτικής για το Αρσάκειο Δημοτικό Ιωαννίνων

on .

ROMPOTIKH BRABEYSH 19 3 19

Ξεχώρισε για μια ακόμη χρονιά το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, το οποίο απέσπασε σημαντικές διακρίσεις στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συγκαταλέγεται στις είκοσι καλύτερες ομάδες -πρώτη στην Περιφέρεια Ηπείρου- στην ανοικτή κατηγορία δημοτικού «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η Τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά», ενώ απέσπασε και Ειδικό Βραβείο Καλύτερης Μακέτας στην τελική φάση αξιολόγησης.
Στην ομάδα «Arsakeio Airlines» που αποτελείται από τους Βαντώλα Κατερίνα, Μαγκούτη Αθηνά, Παπουτσή Εύα, Σιατούφη Νικόλα το σχολείο απευθύνει συγχαρητήρια, όπως και στον προπονητή τους, τον δάσκαλο κ. Γκαρτζονίκα Βησσαρίωνα.
Να σημειωθεί ότι το σύνολο των ομάδων που συμμετείχαν στους προκριματικούς ήταν 1.177 και στους τελικούς στην Αθήνα 80.
Αλλά και η Ομάδα του Ομίλου «5th Graders Football Club» συμμετείχε επίσης στους τελικούς του Πανελληνίου Διαγωνισμού στην Αθήνα, στην κατηγορία «Ποδόσφαιρο 2Χ2» και διαγωνίστηκε μεταξύ 104 ομάδων. Την ομάδα αποτελούσαν οι μαθητές Βλάχος Θεοφάνης, Μανής Ανδρέας και Πρίντζης Ιάσονας.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνει το σχολείο προς όλους τους γονείς για τη στήριξη, τη δασκάλα, κ. Αθανασίου Λητώ και τον καθηγητή Πληροφορικής του Σχολείου, κ. Λαδιά Νικόλαο.