Μετέφεραν χασίς με τη μοτοσικλέτα

on .

NARKOTIKA 24 2 19

Δύο συλλήψεις στη Θεσπρωτία

• Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας και στην πόλη της Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, τα οποία κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έγινε στη μοτοσικλέτα που επέβαινε 21χρονος αλλοδαπός βρέθηκαν 18 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους εννέα κιλών. Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, συνελήφθη λίγο αργότερα στην Ηγουμενίτσα και ένας 63χρονος, διότι όπως διαπιστώθηκε, ως οδηγός Ι.Χ., λειτουργούσε ως προπομπός, διευκολύνοντας τη μεταφορά των ουσιών και ενημερώνοντας τον 21χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων. Εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν επίσης η μοτοσικλέτα, το Ι.Χ. και δύο κινητά τηλέφωνα.

«Άδειασαν» από ποτά σούπερ μάρκετ στην Άρτα
• Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο περιπτώσεις κλοπών αλκοολούχων ποτών που διαπράχθηκαν από σούπερ μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο αλλοδαποί, ένας 50χρονος άνδρας και μία 45χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες αφαίρεσαν πρόσφατα από δύο σούπερ μάρκετ, συνολικά 41 φιάλες αλκοολούχων ποτών, συνολικής αξίας 700 ευρώ.

Αλλοδαπός διέρρηξε εξοχικό στην Καρίτσα
• Υπόθεση διάρρηξης σε εξοχική κατοικία στην Καρίτσα εξιχνίασε η Αστυνομία. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 47χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής. Αυτό προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας.