Και οπλοφορούσε και διακινούσε χασίς 48χρονος που συνελήφθη στο Καλπάκι

on .

NARKOTIKA AYTOKINHTO 12 2 19

• Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε ένας ακόμη διακινητής μεγάλης ποσότητας χασίς στην Ήπειρο, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το αστυνομικό δελτίο, σε καθημερινή σχεδόν βάση, δεν λείπουν οι συλλήψεις για κατοχή και σκληρών ναρκωτικών!
Στο πλαίσιο λοιπόν των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ουσιών, αστυνομικοί της Δίωξης Ιωαννίνων στο Καλπάκι εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός. Μετά από έρευνα, βρέθηκαν στο εσωτερικό του (στο χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα) 12 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 77 κιλών και ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 2 φυσίγγια διαμετρήματος 22 mm.
Εκτός από τα ναρκωτικά και το όπλο κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

38χρονος με ηρωίνη
Στο μεταξύ, μια ακόμη σύλληψη για κατοχή ηρωίνης έγινε στα Γιάννενα χθες τα μεσάνυχτα. Πιο συγκεκριμένα ένας 38χρονος ημεδαπός έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του, κρυμμένη κάτω από τα ρούχα του, μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 5,6 γραμμαρίων.

Στην Θεσπρωτία
Στην Πέρδικα Θεσπρωτίας συνελήφθη ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,8 γραμμαρίων καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παραβιάζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις της άδειας.