Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Αντίστροφα μετρούν πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Από τη μια η βαθμολογική σημασία του και από την άλλη το όνομα του αντιπάλου, προκαλούν το έντονο ενδιαφέρον των φιλάθλων που αναμένεται να δώσουν εντυπωσιακό «παρών» στις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου «Ζωσιμάδες». 

Η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική ευθεία, χωρίς να λείπουν όμως τα προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, εκτός της χτεσινής προπόνησης έμεινε ο Παμλίδης που ένιωσε ενοχλήσεις, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πάντελιτς, Τσικάρσκι και Ξύδας.
Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε και χτες ο αρχηγός Αλέξης Μιχαήλ και υπολογίζεται κανονικά για το ματς κόντρα στους «πράσινους», όπως και ο Κρίζμαν που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Άρη.
Το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε αρχικά δουλειά πάνω στη φυσική κατάσταση με τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου και στη συνέχεια ασκήσεις με την μπάλα. Στο οικογενειακό διπλό που ακολούθησε ο Πετράκης και το τεχνικό επιτελείο έκαναν ασκήσεις τακτικής προσέγγισης για το σαββατιάτικο παιχνίδι.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.

Διαιτητής ο Κομίνης
Ο Γιώργιος Κομίνης από την Θεσπρωτία ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο.
Βοηθοί του Κομίνη θα είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος από την Κορινθία και ο Κωνσταντίνος Καλαμπόκης από την Αιτωλοακαρνανία. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Άρτα και παρατηρητής ο Γιώργιος Μητροφάνης από την Αθήνα.

Οι απουσίες Αθανασιάδη
Ο «κίτρινος πυρετός» των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να υπάρχουν απουσίες στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.
Έτσι μετά τον Λίλα που θα απουσιάσει στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό και τον Σκόνδρα που θα εκτίσει με τον Ατρόμητο, 7 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε και ο Στέφανος Αθανασιάδης. Το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών του στα παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και με τη Ξάνθη στα Γιάννινα.