Υποψήφια με τον Αλ. Καχριμάνη η Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση

on .

MPRAIMH STAYROYLA

• Υποψήφια με την παράταξη του Αλ. Καχριμάνη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι η σημερινή Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, η οποία, όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της, επιμένει αυτοδιοικητικά.

Μετά από εννιά χρόνια αποχωρεί από την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση και όπως χαρακτηριστικά τονίζει: «έχοντας ως μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο, προσπαθώ με κάθε τρόπο να φανώ χρήσιμη κι αυτό θεωρώ, πλέον, ότι μπορώ να το πετύχω μέσα από την περιφερειακή διοίκηση. Οι αλλαγές και οι προκλήσεις που επιφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο του «Κλεισθένη» στην αυτοδιοίκηση γενικότερα, επιτάσσει ανθρώπους με εμπειρία, που να μπορούν να διαχειριστούν τα σύνθετα προβλήματα των κοινωνιών. Ανθρώπους που, παρά τις αρρυθμίες που ενδεχομένως να παρουσιαστούν στη διοίκηση και τη λειτουργία των ΟΤΑ, να μπορούν να τις ξεπεράσουν και να εφαρμόσουν πολιτικές με σύγχρονες αναπτυξιακές δυνατότητες.
Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να συνταχθώ με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη με τον οποίο αν και από διαφορετικές θεσμικές θέσεις (και πολιτικούς χώρους ), εργαστήκαμε έχοντας κοινό σκοπό: να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας. Με την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία μας, καταφέραμε πολλά και είμαι σίγουρη ότι και από τα ίδια έδρανα θα επιτύχουμε ακόμη περισσότερα…».