«Φρένο» σε 122 κιλά χασίς χθες μετά από καταδίωξη Ι.Χ. στους Μελιγγούς

on .

NARKOTIKA 28 1 2019

• Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη χθες το πρωί στους Μελιγγούς του Δήμου Δωδώνης ενός νεαρού αλλοδαπού, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ. μεγάλη ποσότητα χασίς.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 22χρονο στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Τύριας) και σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά του, αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να ξεφύγει. Το όχημα ακολουθήθηκε και λίγο αργότερα, στην περιοχή των Μελιγγών, ο νεαρός οδηγός το εγκατέλειψε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες.
Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στα καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών 66 ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 122 κιλών και 150 γραμμαρίων. Εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι σε βάρος του 22χρονου συλληφθέντα εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών, ενώ το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, είχε μισθώσει άλλος 22χρονος αλλοδαπός, που αναζητείται.