Δέκα χρόνια λειτουργίας κλείνει φέτος η Ακαδημία Μπάσκετ Ντούγιας

on .

ntougias

• Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο ξενοδοχείο Essence, σε μια κατάμεστη αίθουσα από γονείς και αθλητές του Συλλόγου έκοψε η Ακαδημία Μπασκετ NTOUGIAS.
Η εκδήλωση είχε επετειακό χαρακτήρα, μιας και η Ακαδημία κλείνει φέτος τα 10 χρόνια λειτουργίας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Ολυμπιονίκης κωπηλασίας Γεώργιος Τζιάλλας, καθώς τον συνδέει μακροχρόνια φιλία με τον κ. Ντούγια.
Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Νικόλαος Ντούγιας στην ομιλία του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «το ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πολλές πόρτες ήταν κλειστές για εμάς. Η Ακαδημία μας δεν είχε σαν βάση κάποιο μεγάλο, εμπορικό και δημοφιλές όνομα της πόλης, για να προσελκύσει γονείς και αθλητές. Είχε σαν βάση τους ανθρώπους, γιατί οι άνθρωποι είναι αυτοί που δημιουργούν το όνομα και την ιστορία. Δουλέψαμε πολύ για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που είμαστε και να μας εμπιστευτεί ο κόσμος. Γύρισα στην πόλη μετά από 10 χρόνια που έπαιζα μπάσκετ στο εξωτερικό, με όραμα να δημιουργηθεί κάτι διαφορετικό, νέο και υγιές για τα παιδιά (πάντα με πολύ σεβασμό σε όλες τις υπάρχουσες ομάδες) με εφόδιο την αγάπη, την εμπειρία, τις γνώσεις, τις παραστάσεις και την τεχνογνωσία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από την πορεία μου σαν επαγγελματίας αθλητής…».