«Ασκήσεις» ηρεμίας στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

APOLLONAS PAS

• Η ήττα από τον Πανιώνιο και ο αποκλεισμός από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ήρθαν να επαληθεύσουν το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα διανύει μια πολύ άσχημη χρονιά και ότι η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική κατρακύλα.
Πλέον, μοναδικός στόχος για τους Ηπειρώτες είναι να σώσουν την κατηγορία και να πετύχουν την παραμονή. Τα πράγματα έχουν ζορίσει πολύ καθώς βαθμολογικά ο ΠΑΣ υποχώρησε στην 13η θέση μετά τις νίκες ΟΦΗ και Λαμίας. Ο ΟΦΗ προσπέρασε την ομάδα του Πετράκη, η οποία ισοβαθμεί πλέον με τη Λαμία στους 14 βαθμούς μετά τη νίκη της ομάδας της Φθιώτιδας επί του Παναθηναϊκού με 1-0.
Η προσοχή λοιπόν στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι δίχως αύριο με τον Απόλλωνα το Σάββατο στο «Ζωσιμάδες». Για την ομάδα της Ηπείρου το παιχνίδι είναι οριακό. Οι δύο εντός έδρας ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό ζόρισαν την κατάσταση βαθμολογικά, αλλά δεν ήταν εντελώς εκτός προγράμματος. Το ματς με τον ουραγό της βαθμολογίας όμως στην έδρα του είναι αναμφισβήτα ένα παιχνίδι που ο ΠΑΣ πρέπει να πάρει τη νίκη.
Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του προσπάθησαν χτες να ηρεμήσουν τους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Το κακό είναι πως η ήττα από τον Πανιώνιο συνοδεύτηκε και από τον τραυματισμό του Βιδάλ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στη Νέα Σμύρνη. Ο Βραζιλιάνος χαφ είναι από τους μεγάλους άτυχους της φετινής χρονιάς καθώς έχει διαρκώς τραυματισμούς.
Στα Γιάννινα επέστρεψε ο Ντούσαν Πάντελιτς και χτες προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον ΠΑΣ. Ο Σέρβος μέσος που αποτέλεσε την τρίτη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου ήρθε από την πατρίδα του για μόνιμη εγκατάσταση και από χτες ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.
Η έντονη και ασταμάτητη βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας ανάγκασε τους ιθύνοντες του ΠΑΣ να μεταφέρουν την προπόνηση της ομάδας στο κλειστό πλαστικό γήπεδο του Soccer World Ioannina. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα σε μικρό χώρο και οικογενειακό δίτερμα.

Γενική είσοδος με Απόλλωνα
Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν από χτες τα εισιτήρια της κρίσιμης αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης το ερχόμενο Σάββατο στο «Ζωσιμάδες».
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όρισε ουσιαστικά γενική είσοδο 10 ευρώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τόσο στη μεγάλη όσο και στην παλιά σκεπαστή, ενώ 5 ευρώ έχουν τα παιδικά εισιτήρια και στις δύο θύρες.
Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή τα εισιτήρια θα πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ το Σάββατο ανήμερα του αγώνα θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια έξω από το «Ζωσιμάδες» από τις 11:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Διαιτητής ο Ζαχαριάδης
Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την Μακεδονία ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Βοηθοί του Ζαχαριάδη θα είναι ο Κωνσταντίνος Ψαρρής από τη Ζάκυνθο και ο Νικόλαος Σάββας από τις Σέρρες, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς από την Πέλλα. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Βασίλειος Τερροβίτσας από την Αιτωλοακαρνανία.