Στα Γιάννενα η επιστημονική συνάντηση ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος

on .

MOYTSOPOYLOS XAR

• Για 21η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος, η οποία θα φιλοξενηθεί στα Γιάννενα την Παρασκευή 18 και το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Du Lac».
Η επιστημονική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος.
Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας Επιστημονικής Συνάντησης θα συζητηθούν διεξοδικά από καταξιωμένους Ρευματολόγους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θέματα σημαντικά που αφορούν στις σύγχρονες ερευνητικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις στο τομέα της Ρευματολογίας και στην κλινική εφαρμογή τους.
Στο Επιστημονικό Πρόγραμμα θα συμμετέχει και ο συμπατριώτης μας διακεκριμένος Ακαδημαϊκός Καθηγητής κ. Χαράλαμπος Μ. Μουτσόπουλος. Μεταξύ των προσκεκλημένων ομιλητών είναι οι Καθηγητές Ρευματολογίας Oliver Distler από το Department of Rheumatology and Center of Experimental Rheumatology, Zurich Center for Integrative Human Physiology University και Gay Steffen του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Ζυρίχης, οι Καθηγητές κ. Π.Γ. Βλαχογιαννόπουλος, κ. Α.Κ. Τζιούφας, και οι Ομότιμοι Καθηγητές Α. Α. Δρόσος και Φ. Σκοπούλη, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Η έναρξη του Επιστημονικού Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 17:45 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 17.20, ενώ η συμμετοχή στις εργασίες της εκδήλωσης θα είναι δωρεάν.