Έκλεψαν από σφαγείο 22 αρνιά και ένα μοσχάρι!

on .

SYLLHPSH XEIROPEDES

• Την εύκολη λύση για να προμηθευτεί δωρεάν σφάγια για τα Χριστούγεννα θεώρησε ότι βρήκε κρεοπώλης των Ιωαννίνων. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με τη συνεργασία 23χρονου αλλοδαπού, επέδραμε σε σφαγείο- επιχείρηση εμπορίας κρεάτων στην περιοχή Πωγωνίου, από την οποία έκλεψαν 22 αμνοερίφια και ένα μοσχάρι. Επιπλέον από σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο αφαίρεσαν και πετρέλαιο κίνησης.
Τα κρέατα μεταφέρθηκαν στο κρεοπωλείο του 34χρονου Έλληνα, που βρίσκεται μέσα στο αστικό κέντρο των Ιωαννίνων, ο οποίος από την επομένη άρχισε την πώλησή τους σε πελάτες του.
Η ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, στην οποία έγινε η καταγγελία, η οποία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των δύο ατόμων.
Ο 23χρονος αλλοδαπός, εκτός της κατηγορίας περί ζωοκλοπής, αντιμετωπίζει και δεύτερη κατηγορία, αυτής της παράνομης παρουσίας του στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης στην Ελλάδα και σε έδαφος Schengen. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο δράστες ήταν γνώριμοι του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που …γνώριζαν τα κατατόπια και έφτασαν εύκολα στην κλοπή.

Αλλοδαπός ο δράστης κλοπής στη Ρόκκα

• Μια ακόμη υπόθεση κλοπής σε αποθήκη εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία και συγκεκριμένα από την Ασφάλεια Άρτας. Πρόκειται για την κλοπή 1.800 πλαστικών τελάρων για φρούτα που έγινε πριν από είκοσι μέρες στη Ρόκα Άρτας.
Μετά από έρευνα των αστυνομικών, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 33χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Το θετικό είναι ότι και τα κλαπέντα τελάρα βρέθηκαν στην αποθήκη του δράστη και παραδόθηκαν στο ιδιοκτήτη.