Συνελήφθη και το όγδοο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης

on .

eikones
• «Χειροπέδες» και στο όγδοο μέλος της σπείρας, έναν 27χρονο αλλοδαπό, που διακινούσε συσκευασίες χασίς και κοκαϊνης στις περιοχές Πρέβεζας και Άρτας πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας. Μετά από δεκαοκτώ ημέρες αναζήτησής του, για να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα μετά το ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Άρτας, εντοπίστηκε προχθές το απόγευμα στην πόλη της Άρτας και συνελήφθη. Η εγκληματική οργάνωση στην οποία συμμετείχε ο 27χρονος αλλοδαπός εμπλέκεται σε περισσότερες από 1.500 αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.

 Από δύο εξωκκλήσια της Θεσπρωτίας είχαν κλέψει τις 12 εικόνες

• Αναλυτικά στοιχεία για τη δράση και τη σύλληψη στη Θεσπρωτία των δύο Ελλήνων για κλοπές ιερών εικόνων έδωσε χθες η Αστυνομία. Για τη δράση τους, είχαν φθάσει πληροφορίες στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, αστυνομικοί της οποίας εντόπισαν τους δύο Έλληνες 64 και 65 χρόνων να επιβαίνουν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα εικόνες.
- Οι οκτώ είχαν αφαιρεθεί κατά το χρονικό διάστημα από 11-11-2018 έως 09-12-2018, από το εξωκκλήσι του Αγίου Μηνά στη Φροσύνη Θεσπρωτίας
- Οι άλλες τέσσερις είχαν αφαιρεθεί βραδινές ώρες Δευτέρας προς Τρίτη από το εξωκκλήσι του Τιμίου Ιωάννη του Προδρόμου, στην περιοχή Γερακάρη Μαργαριτίου Θεσπρωτίας.
Μετά από αυτά το αυτοκίνητο των δραστών, κατασχέθηκε και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. Η έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων για την πλήρη διαλεύκανση του εύρους της δράσης τους.