Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ελεούσας

on .

 ELEOYSA XRISTOYGENNA 11 12 18

• Με τη φωταγώγηση και το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, και της κεντρικής πλατείας στο Δημαρχείο Ελεούσας, το απόγευμα της Δευτέρας ο Δήμος Ζίτσας καλωσόρισε τα Χριστούγεννα.
Η πλατεία Δημαρχείου φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους για να γιορτάσουν την έλευση των Χριστουγέννων. Τις εκδηλώσεις πλαισίωνε μουσικά η Στρατιωτική Μουσική της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού ερμηνεύοντας γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν χριστουγεννιάτικα γλυκά και εδέσματα, ενώ σπουδαστές του Τμήματος αισθητικής του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων σκόρπισαν χαρά με τις δημιουργίες τους στα παιδικά προσωπάκια.
Η εκκίνηση των εκδηλώσεων δόθηκε από την αρμόδια αντιδήμαρχο Γιαννούλα Γεωργούλη η οποία στο χαιρετισμό της καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους μεταξύ άλλων ανέφερε: «Για πρώτη φορά ο Δήμος Ζίτσας αναβαθμίζοντας τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, ξεκινάει φέτος τις εκδηλώσεις με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της νέας πλατείας. Ελπίζουμε οι εκδηλώσεις αυτές να καταστούν θεσμός για το Δήμο μας. Προσπάθειά μας θα είναι να αναβαθμίζονται κάθε χρόνο με επίκεντρο πάντα τα παιδιά. Γιατί αυτά είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές των ημερών αυτών».
Ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος από την πλευρά του καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και ζήτησε από όλους να αγαπήσουν και να σεβαστούν το χώρο της πλατείας, καθώς και να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος, να δημιουργήσει ένα πρωτόγνωρο εορταστικό κλίμα.